Hyr hela Herrgården

Är ni ett gäng som vill fira något speciellt eller bara umgås och ha hela stället för er själva? Då kan ni hyra hela herrgården på Bryggholmens gård. Här finns 7 rum med totalt 18 bäddar. Två rum har eget badrum, övriga 5 rum delar på två fräscha badrum. Läs mer under fliken boende. Två vackra salar att äta och umgås i. Ett stort modernt restaurangkök att laga mat i och en utomhusgrill finns liksom diskmaskin. Stora fina gräsmattor och vackra omgivningar att aktivera sig på. Flera badplatser finns på ön, liksom vackra vandringsleder och promenadstigar.

Möjlighet att hyra kanadensare.

Ni medtar all mat och dryck själva.
Porslin, dukar, bestick, glas, vaser, kannor, uppläggningsfat mm mm finns. OBS inga levande ljus eller rökning är tillåten. Vi har batteridrivna ledljus.

Ni väljer om ni bara vill hyra Herrgården och ordna allt annat själva eller om ni vill köpa till tjänster som hyra av lakan, bäddning, och slutstädning.
Pris från 4100 kr per natt. Se prislista.

Hyr gärna hela Herrgården också för er övernattningskonferens!
I priset ingår bäddning, slutstädning, frukost, projektor och -duk. Ni tar själva med er mat och dryck.

Kontakta oss för offert!

Hundträning i fantastiska marker

Vi har själva två labradorer som vi tränar i viltspår, lydnad och jakt. Vi vet att tillgång till bra träningsmarker är a och o för att få till bra resultat. Vi har 20 hektar mark med varierande terräng; lite skog, fält, inhägnade ytor och vatten. Allt detta får ni tillgång till om ni hyr hela Herrgården. Det går bra att lägga upp olika rutor och stationer samt lägga spår.

Perfekt för en grupp som vill träna och umgås tillsammans. Skott är tillåtet och vill ni ha hjälp med detta kan vi ordna det.

Välkomna med er förfrågan!

Färjeöverfart ingår för hela sällskapet vid ett tillfälle på ankomst och avresedagen. Tilläggstjänster är hyra av lakan och handdukar, frukost, städning och skotthandräckning. Mat och dryck medtages.