Boende i vår Herrgård

Vi har öppet maj till september. Du kan boka din vistelse via mejl till info@bryggholmen.se

På Bryggholmens gård är du mitt i lugnet men har ändå nära till alla bekvämligheter. Vi erbjuder boende både för dig som vill vara ensam och för dig som vill spendera din lediga tid med vänner och släktingar.

Vi har 7 rum i Herrgårdsbyggnaden med 18 bäddar fördelade på två familjerum, och 5 dubbelrum (varav två har egen dusch och toalett). Ni har tillgång till ett fullt utrustat restaurangkök för att tillaga era måltider.

Lakan och handdukar, bäddning, städning samt självserveringsfrukost kan köpas till. Är du intresserad av att abonnera hela herrgården är du välkommen att kontakta oss. Prislista 2021


Andra boendeformer:
Sjöstugan
Tälta
se nedan

Hyr hela Sjöstugan

Njut av ett eget litet sommartorp!

Sjöstugan består av två rum med en dubbel- och enkelsäng i sovrummet samt en dubbel bäddsoffa i vardagsrummet, kök, dusch och WC. Det finns en braskamin i vardagsrummet. I direkt anslutning ligger Captains Cabin (separat ingång) med en dubbelsäng och en våningssäng samt pentry och WC.


Fullständig prislista

Klassresa och Lägerplats

För skolklasser och föreningar erbjuder vi tältplats på ängen nedanför herrgården. Ni bor i egna tält och lagar mat och äter utomhus. Vid dåligt väder kan man äta inne i Äppelboden. Dusch och toalett finns i servicehuset vid hamnen. Ledare kan erbjudas boende i Herrgården. Kostnad från 150 kr per natt och tält (max 4 pers) för tältplats, inkl tillgång till servicehus och grill utomhus.

För boende på Salta skär i Tipitält med tillgång till stuga kan ni kontakta Sällskapet Salta skär. Se mer på deras hemsida Salta Skär. Salta skär ligger ca 30 minuters promenad från gården.

Viktigt att ha med sig vid lägervistelsen är bland annat; ryggsäck att bära sina saker i, kåsa, tallrik och bestick, handduk, myggmedel, regnkläder, ficklampa, varma sovsäckar, liggunderlag och fulladdade mobiler.

De aktiviteter vi kan erbjuda är vandring, kanotpaddling, fiske, bad och utomhuslekar mm. Ni ordnar själv med ledare.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYnJ5Z2dob2xtZW4uc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+aW5mb0BicnlnZ2hvbG1lbi5zZTwvYT4=

Tältplats

Vill du njuta av naturen på Bryggholmen i ditt eget tält? Välkommen att boka tältplats hos oss. Dusch och toalett i servicehuset vid hamnen.