Boende i vår Herrgård

Vi har öppet maj till september. Du kan boka din vistelse via mejl till info@bryggholmen.se

På Bryggholmens gård är du mitt i lugnet men har ändå nära till alla bekvämligheter. Vi erbjuder boende både för dig som vill vara ensam och för dig som vill spendera din lediga tid med vänner och släktingar.

Vi har 7 rum i Herrgårdsbyggnaden med 18 bäddar fördelade på två familjerum, och 5 dubbelrum (varav två har egen dusch och toalett). Ni har tillgång till ett fullt utrustat restaurangkök för att tillaga era måltider.

Lakan och handdukar, bäddning, städning samt självserveringsfrukost kan köpas till. Är du intresserad av att abonnera hela herrgården är du välkommen att kontakta oss.
Prislista 2024 v2
Allmänna villkor Bryggholmen 2024


Andra boendeformer:
https://saltaskar.se/

Hyr hela Sjöstugan

Njut av ett eget litet sommartorp!

Sjöstugan består av två rum med en dubbel- och enkelsäng i sovrummet samt en dubbel bäddsoffa i vardagsrummet, kök, dusch och WC. Det finns en braskamin i vardagsrummet. I direkt anslutning ligger Captains Cabin (separat ingång) med en dubbelsäng och en våningssäng samt pentry och WC.

Klassresa och Lägerplats

För skolklasser och föreningar erbjuder vi boende på Salta skär i Tipitält med tillgång till stuga. Se mer på vår hemsida Salta Skär. Salta skär ligger ca 30 minuters promenad från gården.

Viktigt att ha med sig vid lägervistelsen är bland annat; ryggsäck att bära sina saker i, kåsa, tallrik och bestick, handduk, myggmedel, regnkläder, ficklampa, varma sovsäckar, liggunderlag och fulladdade mobiler.

De aktiviteter vi kan erbjuda är vandring, kanotpaddling, fiske, bad och utomhuslekar mm. Ni ordnar själv med ledare.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYnJ5Z2dob2xtZW4uc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+aW5mb0BicnlnZ2hvbG1lbi5zZTwvYT4=