I hjärtat av naturen

Välkommen till Bryggholmens gård.

På en ö i Mälaren utanför Enköping finns detta fina STF vandrarhem, konferensverksamhet och gästhamn. Hit kommer ni för att njuta av en avkopplande miljö, vacker natur, intressant historia och ett mysigt herrgårdsboende. Ni kan hyra enstaka rum enstaka nätter eller hela herrgården för, fest, middag eller bröllop!

Hitta hit: Sök Koffsans badplats på Google maps

Buss nr 221 går från Enköpings station och Gustav Adolfs plan (inne i centrala Enköping). Ni kliver av vid Husby Vägskäl, sedan är det ca 1,5 km till färjeläget. Bussens tidtabell

Koordinater:   Latitud: 59,5387   Longitud: 17,1353

Följ oss på Facebook!

Boka din upplevelse

Verksamheten har öppet maj till september.

Vill du boka rum, ordna konferens, boka läger eller tältplats eller har frågor så kontakta oss på PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYnJ5Z2dob2xtZW4uc2U/c3ViamVjdD1JbmZvIEJyeWdnaG9sbWVucyBHw6VyZCIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5lLXBvc3Q8L2E+ eller ring 0171-81480

Är du medlem i svenska turistföreningen (STF)? Kika in på vår sida där och ta del av våra upplevelsepaket och boka rum. Naturligtvis även för dig som (ännu inte) är medlem!
svenskaturistforeningen/bryggholmen

Bryggholmens boende

På Bryggholmens gård är du mitt i lugnet men har ändå nära till alla bekvämligheter. Vi erbjuder boenden både för dig som vill vara ensam och för dig som vill spendera din lediga tid med vänner och släktingar.

Alla rum ligger i Herrgården. Vi har 2 familjerum (4 personer) och 3 dubbelrum, alla med dubbelsäng, varav ett dubbelrum har eget badrum. Övriga rum delar på två stora badrum med dusch och toalett.

Läs Mer