STF vandrarhem i Herrgården

Vi har stängt under vintern och öppnar igen i maj 2019. Redan nu kan du boka din vistelse hos oss antingen via Svenska Turistföreningen eller via mejl info@bryggholmen.se

På Bryggholmens gård är du mitt i lugnet men har ändå nära till alla bekvämligheter. Vi erbjuder vandrarhem både för dig som vill vara ensam och för dig som vill spendera din lediga tid med vänner och släktingar.

Vi har 7 rum i Herrgårdsbyggnaden med 18 bäddar fördelade på två familjerum, och 5 dubbelrum (varav två har egen dusch och toalett). Ni har tillgång till ett fullt utrustat restaurangkök för att tillaga era måltider.

Det kostar från 290 kr per person. Lakan och handdukar, bäddning, städning samt självserveringsfrukost kan köpas till. Enklast bokar du via STF

När du hyr rum hos oss ingår färjan tur och retur för dig och ditt sällskap på ankomst- och avresedagen.

Andra boendeformer:
Trädtält
Sjöstugan
Tälta
se nedan

Hyr hela Sjöstugan

Njut av ett eget litet sommartorp!

Under maj hyr vi ut huvuddelen av torpet som består av två rum (en dubbel- och en enkelsäng i sovrummet samt en dubbel bäddsoffa i vardagsrummet)och kök, dusch och WC finns samt braskamin i vardagsrummet. I juni- augusti ingår även sommardelen, det är ett extra rum (separat ingång) med en dubbelsäng och en våningssäng samt pentry och WC.

Ni kan hyra sjöstugan torsdag till söndag eller söndag till torsdag.
Roddbåt och flytvästar för 4 personer ingår.

Prisexempel:
Söndag till torsdag (4 nätter) 4900 kr
Lakan och handdukar 100 kr per person
Slutstädning 800 kr

Fullständig prislista

Trädtält

Sov svävande över marken med utsikt över vattnet. I våra trädtält somnar ni vaggade av vinden till vågornas kluckande. Tälten hänger i en sluttning med utsikt över vattnet. Ni kan köpa till frukostpaket och det finns grillmöjligheter. Bekvämt med toa och dusch i servicehuset. Endast bokningar via telefon 0171-81480 eller mejl garden@bryggholmen.se.

Fler bilder finns på Tentsile Sweden!

Klassresa och Lägerplats

För skolklasser och föreningar erbjuder vi tältplats på ängen nedanför herrgården. Ni bor i egna tält och lagar mat och äter utomhus. Vid dåligt väder kan man äta inne i Äppelboden. Dusch och toalett finns i servicehuset vid hamnen. Ledare kan erbjudas boende i Herrgården. Kostnad från 150 kr per natt och tält (max 4 pers) för tältplats, inkl tillgång till servicehus och grill utomhus.

För boende på Salta skär i Tipitält med tillgång till stuga kan ni kontakta Sällskapet Salta skär. Se mer på deras hemsida Salta Skär. Salta skär ligger ca 30 minuters promenad från gården.

Viktigt att ha med sig vid lägervistelsen är bland annat; ryggsäck att bära sina saker i, kåsa, tallrik och bestick, handduk, myggmedel, regnkläder, ficklampa, varma sovsäckar, liggunderlag och fulladdade mobiler.

De aktiviteter vi kan erbjuda är vandring, kanotpaddling, fiske, bad och utomhuslekar mm. Ni ordnar själv med ledare.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYnJ5Z2dob2xtZW4uc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+aW5mb0BicnlnZ2hvbG1lbi5zZTwvYT4=

Tältplats

Vill du njuta av naturen på Bryggholmen i ditt eget tält? Välkommen att boka tältplats hos oss. Dusch och toalett i servicehuset vid hamnen. Grillplats finns.