Boende - STF vandrarhem

På Bryggholmens gård är du mitt i lugnet men har ändå nära till alla bekvämligheter. Vi erbjuder vandrarhem både för dig som vill vara ensam och för dig som vill spendera din lediga tid med vänner och släktingar.

Vi har 7 rum i Herrgårdsbyggnaden.18 bäddar fördelade på två familjerum, och 5 dubbelrum (varav två har egen dusch och toalett). Bokar du ett av dessa ingår lakan, handdukar och självserveringsfrukost. Detta boende är ett vandrarhem med frukost. Ni har tillgång till ett fullt utrustat restaurangkök för att tillaga era måltider.

När du hyr rum hos oss ingår färjan tur och retur för dig och ditt sällskap på ankomst- och avresedagen.

För skolor och föreningar erbjuder vi boende i egna tält på ängen mellan herrgården och vattnet.

Vi har ett dubbelrum som är handikappanpassat. RWC finns både i Herrgården och i servicehuset vid vattnet, där man även kan duscha.

NYTT för 2018: Bo i trädtält! Se nedan!

Trädtält

Sov svävande över marken med utsikt över vattnet. I våra trädtält somnar ni vaggade av vinden till vågornas kluckande. Tälten hänger i en sluttning med utsikt över vattnet. Ni kan köpa till frukostpaket och det finns grillmöjligheter. Bekvämt med toa och dusch i servicehuset. Endast bokningar via telefon 0171-81480 eller mejl garden@bryggholmen.se.

Fler bilder finns på Tentsile Sweden!

Klassresa och Lägerplats

För skolklasser och föreningar erbjuder vi tältplats på ängen nedanför herrgården. Ni bor i egna tält och lagar mat och äter utomhus. Vid dåligt väder kan man äta inne i Äppelboden. Dusch och toalett finns i servicehuset vid hamnen. Ledare kan erbjudas boende i Herrgården. Kostnad från 150 kr per natt och tält (max 4 pers) för tältplats, inkl tillgång till servicehus och grill utomhus.

För boende på Salta skär i Tipitält med tillgång till stuga kan ni kontakta Sällskapet Salta skär. Se mer på deras hemsida Salta Skär. Salta skär ligger ca 30 minuters promenad från gården.

Viktigt att ha med sig vid lägervistelsen är bland annat; ryggsäck att bära sina saker i, kåsa, tallrik och bestick, handduk, myggmedel, regnkläder, ficklampa, varma sovsäckar, liggunderlag och fulladdade mobiler.

De aktiviteter vi kan erbjuda är vandring, kanotpaddling, fiske, bad och utomhuslekar mm. Ni ordnar själv med ledare.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYnJ5Z2dob2xtZW4uc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+aW5mb0BicnlnZ2hvbG1lbi5zZTwvYT4=

Tältplats

Vill du njuta av naturen på Bryggholmen i ditt eget tält? Välkommen att boka tältplats hos oss. Dusch och toalett i servicehuset vid hamnen. Grillplats finns.