Konferens i unik miljö

Platsen för en konferens är viktig. Vill du ha en anläggning med avskilt läge, där ni är de enda gästerna, så ska ni komma till oss. I en anrik kulturmiljö med gammaldags stil har vi en konferensanläggning med modern teknik.

För den som uppskattar det enkla, lugna och det avskilda kan vår konferensmiljö skapa en unik upplevelse. Här kan man lära känna varandra, brainstorma och slappna av. Naturen och tystnaden inspirerar till kreativa tankeprocesser och framgångsrika beslut.

Endast 20 minuter från Enköping, en timme från Stockholm, Uppsala och Västerås har vi ett fantastiskt lantligt och lugnt ställe. Njut av stillheten och atmosfären i de vackra salarna med sprakande kakelugnar. Utmärkta omgivningar för walk and talk med frisk luft och vacker natur.


Ni kan ta er hit med bil till Koffsans bad - så hämtar vi er med vår färja. Ni kan också åka rib-båt hit från tex Västerås eller Stockholm, detta möjliggörs genom samarbete med Sjöevent!

På Bryggholmens gård kan ni njuta av stillheten i naturen och lägga kraft på att utveckla er verksamhet. I våra salar sprakar kakelugnarna och kaffet och brödet doftar! Konferenssalen är modernt utrustad med trådlöst internet, dator, projektor och duk samt whiteboard.

Ni har konferensen i Sjösalen med utsikt mot Mälaren. Lunch och fika serveras i Äppelsalen med utsikt över äppellunden och ängarna. Passa på att ta en promenad runt gården och kika in i utställningen om det gamla glasbruket. Kanske ni vill ha en guidad visning om gårdens historia under en paus?

Priset för dagkonferens är 425 kr per person inklusive frukostfika, lunch och eftermiddagsfika (moms tillkommer). Lokalhyra och färjetransport ingår.

Önskar ni konferens med övernattning hänvisar vi till rubriken om att Hyra hela herrgården.

Vi bakar allt bröd själva och lagar självklart maten från grunden.

Välkommen att boka er nästa konferens hos oss!