Konferens i unik miljö

Platsen för en konferens är viktig. Vill du ha en anläggning med avskilt läge, där ni är de enda gästerna, så ska ni komma till oss. I en anrik kulturmiljö med gammaldags stil har vi en konferensanläggning med modern teknik.

För den som uppskattar det enkla, lugna och det avskilda kan vår konferensmiljö skapa en unik upplevelse. Här kan man lära känna varandra, brainstorma och slappna av. Naturen och tystnaden inspirerar till kreativa tankeprocesser och framgångsrika beslut.

Endast 20 minuter från Enköping, en timme från Stockholm, Uppsala och Västerås har vi ett fantastiskt lantligt och lugnt ställe. Njut av stillheten och atmosfären i de vackra salarna med sprakande kakelugnar. Utmärkta omgivningar för walk and talk med frisk luft och vacker natur.

Vi lagar all mat från grunden och med omsorg. Vi använder egna och lokalproducerade råvaror i stor utsträckning. Självklart kan du vara med och bestämma menyn.

Kombinera gärna konferensen med en fisketur med färjan, champagne- eller vinprovning, bastubad eller en guidad tur i omgivningarna.

Ni kan ta er hit med bil till Koffsans bad - så hämtar vi er med vår färja. Ni kan också åka rib-båt hit från tex Västerås eller Stockholm, detta möjliggörs genom samarbete med Sjöevent!

På Bryggholmens gård kan ni njuta av stillheten i naturen och lägga kraft på att utveckla er verksamhet. I våra salar sprakar kakelugnarna och kaffet och brödet doftar! Konferenssalen är modernt utrustad med trådlöst internet, dator, projektor och duk samt whiteboard.

Ni har konferensen i Sjösalen med utsikt mot Mälaren. Lunch och fika serveras i Äppelsalen med utsikt över äppellunden och ängarna. Passa på att ta en promenad runt gården och kika in i utställningen om det gamla glasbruket. Kanske ni vill ha en guidad visning om gårdens historia under en paus?

Priset är 425 kr per person inklusive frukostfika, lunch och eftermiddagsfika (moms tillkommer). Lokalhyra och färjetransport ingår.

Vi bakar allt bröd själva och lagar självklart maten från grunden.

Välkommen att boka er nästa konferens hos oss!

Kurser

I samarbete med Sjöevent i Västerås anordnar vi kurser i förarbevis för båt, kustskeppare samt jägarexamen. Delar av kurserna hålls här på Bryggholmens gård. Utbildade lärare håller i kurserna. Mer information och anmälan sker via Sjöevent.