Hyr hela Herrgården

Är ni ett gäng som vill fira något speciellt eller bara umgås och ha hela stället för er själva? Då kan ni hyra hela herrgården på Bryggholmens gård. Här finns 7 rum med totalt 18 bäddar. Två rum har eget badrum, övriga 5 rum delar på två fräscha badrum. Läs mer under fliken boende. Två fina salar att äta och umgås i. Ett stort fint restaurangkök att laga mat i. Stora fina gräsmattor och vackra omgivningar att aktivera sig på. Möjlighet att hyra kanoter och bastu.

Ni väljer om ni bara vill hyra Herrgården och ordna allt annat själva eller om ni vill köpa till tjänster som bäddning, frukost och slutstädning.

Kontakta oss för offert!

Hyr gärna hela Herrgården också för er övernattningskonferens!
I priset ingår bäddning, slutstädning, frukost, projektor och -duk.

Hundträning i fantastiska marker

Vi har själva två labradorer som vi tränar i viltspår, lydnad och jakt. Vi vet att tillgång till bra träningsmarker är a och o för att få till bra resultat. Vi har 20 hektar mark med varierande terräng; lite skog, fält, inhägnade ytor och vatten. Allt detta får ni tillgång till om ni hyr hela Herrgården. Perfekt för en grupp som vill träna och umgås tillsammans. Efter en heldags träning finns det möjlighet att hyra bastu. Sen lagar ni middag tillsammans i det stora köket, kanske tänder kakelugnarna för extra mys och dukar upp er middag i våra vackra salar.

Skott är tillåtet och vill ni ha hjälp med detta kan vi ordna det.

Välkomna med er förfrågan!

Lakan och handdukar samt färjeöverfart ingår i våra priser. Tilläggstjänster är frukost, städning, bastu, skotthandräckning. Mat och dryck medtages.