Boende - STF vandrarhem

På Bryggholmens gård är du mitt i lugnet men har ändå nära till alla bekvämligheter. Vi erbjuder vandrarhem både för dig som vill vara ensam och för dig som vill spendera din lediga tid med vänner och släktingar.

Vi har 6 rum i Herrgårdsbyggnaden. Två familjerum, 3 dubbelrum (varav ett har eget badrum), samt ett enkelrum. Bokar du ett av dessa ingår lakan, handdukar och självserveringsfrukost. Detta boende är ett vandrarhem med frukost. Ni har tillgång till ett restaurangkök för att tillaga era måltider.

När du hyr rum eller stuga hos oss ingår färjan tur och retur för dig och ditt sällskap på ankomst- och avresedagen.

För skolor och föreningar erbjuder vi boende i egna tält på ängen mellan herrgården och vattnet.

Vi har ett dubbelrum som är handikappanpassat. RWC finns både i Herrgården och i servicehuset vid vattnet, där man även kan duscha.

Herrgården

I Herrgårdsbyggnaden finns 6 romantiskt inredda rum i gammaldags stil. På nedervåningen finns ett dubbelrum med eget badrum och på övervåningen två dubbelrum, ett familjerum samt ett enkelrum. Alla rum är individuellt inredda med tapeter och möbler för att passa in i huset. De fem rummen på övervåningen delar på två stora badrum med dusch och toalett.

I rumspriset ingår lakan, handdukar och frukost med självservering. Det finns också böcker och spel att låna.

Klassresa och Lägerplats

För skolklasser och föreningar erbjuder vi tältplats på ängen nedanför herrgården. Ni bor i egna tält och lagar mat och äter utomhus. Vid dåligt väder kan man äta inne i herrgården.Dusch och toalett finns i servicehuset vid hamnen. Ledare kan erbjudas boende i herrgården eller i någon stuga. Kostnad från 200 kr per natt för tältplats, inkl tillgång till servicehus och grill utomhus.

För boende på Salta skär i Tipitält med tillgång till stuga kan ni kontakta Stiftelsen Bryggholmen. Se mer på Stiftelsens hemsida www.bryggholmsstiftelsen.se. Salta skär ligger ca 30 minuters promenad från gården.

Viktigt att ha med sig vid lägervistelsen är bland annat; ryggsäck att bära sina saker i, kåsa, tallrik och bestick, handduk, myggmedel, regnkläder, ficklampa, varma sovsäckar, liggunderlag och fulladdade mobiler.

Vi kan erbjuda aktiviteter och ni ordnar själva ledare.

De aktiviteter vi kan erbjuda är alla sorters naturupplevelser, vandring, kanot och kajakpaddling, fiske mm. Alla sorters bollspel och femkamper. Vi har en fullt fungerande smedja och kan ordna kurser om ni önskar. Kontakta oss för ett upplägg som passar just er klass eller förening.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYnJ5Z2dob2xtZW4uc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+aW5mb0BicnlnZ2hvbG1lbi5zZTwvYT4=
0171-81480

Tältplats

Vill du njuta av naturen på Bryggholmen i ditt eget tält? Välkommen att boka tältplats hos oss. Dusch och toalett i servicehuset vid hamnen. Grillplats och diskplats finns men ingen el.